Toon Kupası 2022 oyunu

reklam
Toon Kupası 2022
Toon Kupası 2022Toon Kupası 2022 oyunu , Toon Kupası 2022 oyna  Toon Cup 2022 yi oynayın ve We Bare Bears tan Ice Bear, DC Superhero Girls ten Batgirl ve The Adventures of Gumball dan Darwin gibi en sevdiğiniz Cartoon Network karakterleriyle eğlenin. Yeteneklerinizde ustalaşın ve gol atmak için takımınızla birlikte çalışın ve favori takımınızın sıralamaların zirvesine tırmanmasına yardımcı olun! Oyunun amacı, kendi hedefinizi savunurken gol atmaktır. Kanmayın, skoru almak göründüğü kadar kolay olmayabilir çünkü acımasız rakiplerle yüzleşmeniz gerekiyor. Kazanma şansına sahip olmak için hücum edin, top sürün, pas verin ve ateş edin! Oyun sırasında da azalan inanılmaz güçlere dikkat edin - takım üyelerine hayati bir destek verebilirler (veya rakipleri onları alırsa onlara sorun çıkarabilir)! HakemHakemsiz bir futbol maçı nasıl olurdu? Ve sence en iyisi kim olurdu? kendi hakemi olarak The Amazing World of Gumball dan Nicole den daha iyi! Dikkatli olsan iyi olur - düşüncesiz bir hareket yaparsan düdük çalacak! Oyun eğlenceli ve hızlı. Oyuncuları kontrol ederek ve tabii ki şampiyonada rekabet ederek harika zaman geçireceksiniz! Yeteneğinizi göstermek için becerilerinizi geliştirin ve bu Toon Cup 2022 şampiyonasını da kazanın!Başarı! EKİP OLUŞTURAşağıdakiler dahil Cartoon Network ün en iyi programlarından süper bir kahraman ekibi oluşturun: DC Super Hero Girls ten Yarasa Kız Craig of the Creek li Kelsey Ben 10 un XLR8 i Gençlerden Gülüşler! Elma ve Soğan dan elma ve soğan Adventure Time dan Finn Gumball ın Muhteşem Dünyasından Gumball ve Darwin The Power Puff Girls den Blossom, Bubbles ve Buttercup We Bare Bears dan Boz ve Buz Ayı Mao Mao dan Mao Mao ve Bagerclops: Saf Kalbin Maceraları Rakipsiz bir takım oluşturun, oyuncuları isabetlilik, hız ve vuruş gücü gibi istatistiklerine ve güçlerine göre dikkatlice seçin. Bu yılki Toon Kupası, Mao Mao dan Mao Mao ve Badgerclops da dahil olmak üzere yeni oyuncuları ağırlıyor  puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  CizgiFilmin.com iyi eğlenceler diler.  5/5 1

Oyunu OYNA

Toon Kupası 2022

Toon Kupası 2022 oyunu , Toon Kupası 2022 oyna 

Toon Cup 2022 yi oynayın ve We Bare Bears tan Ice Bear, DC Superhero Girls ten Batgirl ve The Adventures of Gumball dan Darwin gibi en sevdiğiniz Cartoon Network karakterleriyle eğlenin. Yeteneklerinizde ustalaşın ve gol atmak için takımınızla birlikte çalışın ve favori takımınızın sıralamaların zirvesine tırmanmasına yardımcı olun!

Oyunun amacı, kendi hedefinizi savunurken gol atmaktır. Kanmayın, skoru almak göründüğü kadar kolay olmayabilir çünkü acımasız rakiplerle yüzleşmeniz gerekiyor.

Kazanma şansına sahip olmak için hücum edin, top sürün, pas verin ve ateş edin! Oyun sırasında da azalan inanılmaz güçlere dikkat edin - takım üyelerine hayati bir destek verebilirler (veya rakipleri onları alırsa onlara sorun çıkarabilir)!

Hakem
Hakemsiz bir futbol maçı nasıl olurdu? Ve sence en iyisi kim olurdu? kendi hakemi olarak The Amazing World of Gumball dan Nicole den daha iyi! Dikkatli olsan iyi olur - düşüncesiz bir hareket yaparsan düdük çalacak!

Oyun eğlenceli ve hızlı. Oyuncuları kontrol ederek ve tabii ki şampiyonada rekabet ederek harika zaman geçireceksiniz! Yeteneğinizi göstermek için becerilerinizi geliştirin ve bu Toon Cup 2022 şampiyonasını da kazanın!
Başarı!

EKİP OLUŞTUR
Aşağıdakiler dahil Cartoon Network ün en iyi programlarından süper bir kahraman ekibi oluşturun:

  • DC Super Hero Girls ten Yarasa Kız
  • Craig of the Creek li Kelsey
  • Ben 10 un XLR8 i
  • Gençlerden Gülüşler!
  • Elma ve Soğan dan elma ve soğan
  • Adventure Time dan Finn
  • Gumball ın Muhteşem Dünyasından Gumball ve Darwin
  • The Power Puff Girls den Blossom, Bubbles ve Buttercup
  • We Bare Bears dan Boz ve Buz Ayı
  • Mao Mao dan Mao Mao ve Bagerclops: Saf Kalbin Maceraları

Rakipsiz bir takım oluşturun, oyuncuları isabetlilik, hız ve vuruş gücü gibi istatistiklerine ve güçlerine göre dikkatlice seçin. Bu yılki Toon Kupası, Mao Mao dan Mao Mao ve Badgerclops da dahil olmak üzere yeni oyuncuları ağırlıyor  puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  CizgiFilmin.com iyi eğlenceler diler. 





Reklam
REKLAM
İlgili Oyunlar